Actueel CUMUS

Slimmer werken met Janine Oskam

Een continue stroom aan e-mails en telefoontjes, te veel taken en projecten en een planning die wringt maken dat de druk voor jou als financieel dienstverlener vaak hoog is en je snel het overzicht verliest. De uren glippen door je vingers, je moet altijd haasten en de dagen zijn te kort om de belangrijke dingen af te krijgen. Door de druk en stress heb je minder plezier in je werk en ben je vaker moe dan je zou willen. Herkenbaar?

Het kan anders!

Ik ben Janine Oskam, slim en vitaal werken partner voor financieel dienstverleners. Ik werk zelf al meer dan 25 jaar in de branche en ken de uitdagingen en valkuilen als geen ander. Met mijn Slimmer Werken methode leer ik financieel dienstverleners hoe ze met meer overzicht, meer rust in hun hoofd en minder moeite hun werk gedaan krijgen. Door minder reactief te werken, kom je toe aan de belangrijke dingen en heb je geen ‘losse eindjes’ meer die (ongemerkt) veel energie kosten. Je krijgt ruimte in je agenda en dat geeft je rust, vrijheid en flexibiliteit, waardoor je voor je klant die betrouwbare partij bent waar ze met een gerust gevoel hun zaken aan toevertrouwen.

Wil jij ook Slimmer Werken?

Op 2 februari aanstaande geef ik in samenwerking met CUMUS mijn training ‘Slimmer Werken brengt je VER’. In 1 dag leer ik je hoe je je werk, je tijd en jezelf kan organiseren, zodat je het maximale uit jezelf en je business haalt. We werken in een kleine groep van maximaal 15 personen. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een concreet plan op maat wat jou Vrijheid in je agenda, Energie in je dag en Resultaat in je business oplevert.

Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan nu vast door je in te schrijven op het inschrijfformulier met de knop hieronder.

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!