Bijblijven

Een gedreven ondernemer zit nooit stil. Geef jezelf en medewerkers de ruimte om skills verder te ontwikkelen. Zo blijf je scherp ondernemen. CUMUS helpt je met workshops en cursussen die volledig op de praktijk zijn gericht. Gegeven door mensen uit de praktijk. Zo geeft, business coach voor financieel adviseurs, Claudia Voogt een training “Ontdek je ideale klant”. Een aanrader voor elke ondernemer die zijn bedrijf wil boosten.

Beter inzicht

Systemen zijn er om ons leven makkelijker te maken, maar het aanleren van een systeem kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Bij de CUMUS Academy leren we jou en/of je collega’s de ins & outs van bijna alle systemen en onze CUMUS Cloudoplossingen in jouw bedrijf, zodat je er meer nuttige informatie uit kan halen en ook nog tijd bespaard.

Elk systeem zo onder de knie

Of het nu gaat om een opfriscursus of een training from scratch, bij ons heb je na afloop elk systeem onder de knie. Dat kan Microsoft Excel® zijn, maar ook een specifiek boekhoudprogramma.

Je krijgt les van een bevlogen docent in een kleine groep op een prettige locatie. Maatwerk is mogelijk, net als Incompany-trainingen. Als je ons belt of mailt, dan maken we samen een solide plan.

CUMUS BUSINESS PARTNERS