Werken in de cloud:

Voor ons niets bijzonders maar voor een ander misschien wel!

Probeer de nieuwe look and feel nu zelf.

Voordelen van AssuPortal

  • Veilig werken waar en wanneer het jou uitkomt
  • Backups en updates op momenten dat jij er geen last van hebt
  • Jouw gegevens zijn 24/7 beschikbaar
  • Geen systeemeisen
  • Snelle service
  • Regelmatig veiligheid checks

Werkt op elk device/apparaat, zelfs op een smartphone

Met AssuPortal ben je locatie onafhankelijk en kun je dit overal en op ieder device gebruiken, eventueel op je smartphone, kortom, altijd je administratie bij de hand!

Blinkt uit in eenvoud, intuïtief makkelijk in gebruik.

Het werken met AssuPortal wordt als zeer gebruikersvriendelijk ervaren, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteiten. De weergave van de schermindeling en de opbouw is zelf in te richten. Zelf bepalen welke informatie getoond moet worden. Makkelijk door de diverse onderdelen te navigeren waardoor je altijd een compleet overzicht houdt.

Relatiegroepen; hierdoor meerdere portefeuilles te registeren in één omgeving

AssuPortal kent de zogenaamde “relatiegroepen” module. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om meer administraties te voeren in één en dezelfde applicatie. Ook te gebruiken om per buitendienst medewerker zijn/haar klanten- en polis administratie in te zien of bij te houden.

Eenvoudige rapportages en ruime exportmogelijkheden

Het bedenken en uitvoeren van queries wordt als lastig ervaren. AssuPortal biedt evenwel een tool die het mogelijk maakt om heel eenvoudig deze queries te maken om deze vervolgens te exporteren naar Excel, met alle functionaliteiten die Excel heeft.

Digitaal dossier met Drag & Drop-functionaliteit

Het klanten dossier kan op eenvoudige wijze worden gevuld middels de “Drag & Drop” functionaliteit. Zo bouw je een volledig digitaal dossier op en zie je in een oogopslag de documenten op klant, polis- en schade niveau.

Klant App, digitale polismap voor de klant

Wil je op een moderne wijze contact hebben met je klanten? Maak dan gebruik van onze klanten-app. Hiermee geef je relaties de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van zijn situatie en wordt hij in de gelegenheid gesteld om bijvoorbeeld een schade aan jou te melden, incl. het uploaden van foto’s.
app Cumus (1)

REFERENTIES

Interesse?

Vraag nu een demo aan.

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!