Als ondernemer moet je heel wat ballen hooghouden. Maar hoe verleen je je klanten maximale service zonder dat je assurantie administratie eronder leidt? De oplossing is CUMUS Back Office Support. Terwijl jij je bezighoudt met de wensen en behoeften van je klant, garanderen wij je een up-to-date administratie, een helder zicht op de actuele waarde van je portefeuille en zelfs het verhogen van de kwaliteit ervan. Deal?

De voordelen in het kort:

Duidelijk beeld van de opbouw en actuele waarde van je portefeuille

Vakkundige assistentie bij bijvoorbeeld prolongatie

Betere onderhandelingspositie bij verkoop van je portefeuille

Stroomlijnen van bestaande werkprocessen

We kunnen met elk systeem overweg (niet alleen AssuPortal)

CUMUS Back Office Support ondersteunt vele ondernemingen zoals dat van jou. Lees hieronder hoe ze de samenwerking ervaren. Als je het formulier hiernaast invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ook toe aan Back Office Support?

Vul de velden hieronder in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

Naam(Vereist)

David

“Ik wil mijn tijd besteden aan wat ik leuk vind en dat is persoonlijk klantadvies. Mijn administratie bij CUMUS neerleggen was de beste zakelijke beslissing ooit. Ik hou zelfs tijd over om te golfen.”

Edwin

“Als je 20 jaar een assurantiekantoor runt, weet je precies waar de pijnpunten zitten.
En dan is het prettig als je je administratie kunt uitbesteden zonder dat je naar een ander boekhoudsysteem hoeft te switchen.”

Petra

“Ik zoek op korte termijn een opvolger voor mijn bedrijf, maar dan moet mijn administratie wel op orde zijn en mijn portefeuille optimaal. Op advies van een concullega heb ik CUMUS ingeschakeld. Ik kan straks mijn zaak met een gerust hart achterlaten.”

Cees

``We hebben meerdere diensten uitbesteed aan CUMUS. Daardoor kunnen wij ons focussen op klantcontact. The best of both worlds dus.”

Jasper

“CUMUS Back Office Support geeft ons een stuk meer vrijheid. Kostentechnisch is het vergelijkbaar met een werknemer maar dan zonder de contracten, HR-management, ziektekosten, opleiding en uitleg. En daarnaast wordt het systeem nu beter en sneller gevuld. Er zitten wat ons betreft alleen maar voordelen aan.”

Onze Business Partners