Als ondernemer ben je altijd bezig om zo optimaal mogelijk te presteren. Een portefeuille die up to date is helpt je daarmee. Je kunt je klanten beter en sneller informeren over nieuwe producten. Maar je hebt ook zicht op de actuele waarde van je portefeuille. Het komt helaas maar al te vaak voor dat tijd of expertise ontbreekt. Daar kan CUMUS je de helpende hand bieden.

CUMUS Back Office Support ondersteunt nu al verschillende bedrijven met de administratie. We bieden vakkundige assistentie bij werkzaamheden als prolongatie en …

 

We kunnen met elk systeem uit de voeten

Werk je nu bijvoorbeeld met ANVA of Dias? Geen probleem, ook hier kunnen wij jou helpen.

 

Wat levert het precies op?

Omdat we een deel van jouw administratie overnemen, hou je meer tijd over die je aan je klanten kunt besteden. Daarnaast kan de kwaliteit van jouw portefeuille ook fors verhoogd worden en kunnen we bestaande werkprocessen stroomlijnen. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de opbouw van je portefeuille en kun je met een gerust hart een groeispurt inzetten. Of heb je een betere onderhandelingspositie bij de verkoop van je portefeuille. En wat ook een prettige bijkomstigheid is, je gezin kan weer rekenen op een ontspannen ouder en partner.

Herkenbaar? Wacht niet langer en stuur ons een mail. We nemen dan snel contact met je op.

Interessant?

Als je de onderstaande vragen invult, nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cees Meijer

“We hebben meerdere diensten uitbesteed aan CUMUS. Daardoor kunnen wij ons focussen op klantcontact. The best of both worlds dus..”

Cees Meijer (DomburgvandePanne Financieel Adviseurs)