Over CUMUS

Al in 2012 werd AssuPortal, de eerste cloudoplossing voor de assurantiebranche, gelanceerd

Dat betekende voor klanten dat storingen in de hardware verleden tijd waren en dat er enorm veel tijdwinst werd geboekt, omdat zelf backups draaien niet meer nodig was. Logisch dat het enthousiasme onder assurantiekantoren groeiende was.

De EDVgroep profileerde zich als ‘buitenbeentje’ ten opzichte van de bestaande partijen. Eigenzinnig en klantgericht denken was en is ons credo. Ook werden we actief op de ABC-eilanden.

In 2019 vestigden wij ons in Amstelveen en werd een professionaliserings-slag ingezet onder de naam CUMUS.

Zo biedt CUMUS opleidingen aan op onze locatie (CUMUS Academy). Naast workshops voor onze Cloudoplossingen leveren wij ook cursussen voor Microsoft Excel, specifiek gericht op onze oplossingen.

Daarnaast bieden wij onze relaties de mogelijkheid om de administratieve activiteiten uit te besteden (CUMUS Back Office).

Met een glimlach overstappen

Omdat we onze software (al sinds 2012!) in de cloud zetten, kunnen we veilig werken garanderen. Storingen in je IT zijn verleden tijd. Net als de kreet “onze server ligt plat”. Toch begrijpen we goed dat je bij de migratie naar een nieuw softwarepakket bepaalde
zekerheden wilt hebben. Dit zijn de drie meest gestelde vragen:
- Hoe lang zijn we niet bereikbaar?
- Hoe snel zijn mijn medewerkers ingewerkt?
- Hoe ziet jullie after-sales traject eruit?
Op deze vragen (en heel veel andere) hebben wij de antwoorden paraat. We komen er graag voor bij je langs.
Daag ons uit!

Samenwerken

Tijdens en na de migratie is het van groot belang dat de samenwerking optimaal verloopt. Er doemen altijd onverwachte vragen op die snel en correct beantwoord moeten worden. Wij realiseren ons dat als geen ander en staan tijdens jouw migratie 24/7 klaar voor je (ja, dus ook om 3 uur ’s nachts).
Demo Aanvragen

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Zo heb je bij ons niet per se Microsoft Windows nodig om met onze oplossingen te kunnen werken. Makkelijk, duidelijke taal en inlevingsvermogen is de feedback die we het vaakst teruggekoppeld krijgen van onze klanten. Net als een snelle en geruisloze inwerkperiode. En het meedenken als er vragen zijn en slimme oplossingen bieden. We maken waar wat we beloven. Daar staan we voor.
Daag ons uit!

Maatwerk

Alhoewel AssuPortal een zeer compleet pakket biedt, kunnen aanpassingen en koppelingen op maat snel gemaakt worden. Een geruststellende gedachte als je specifieke wensen hebt of je graag buiten de gebaande paden begeeft.
Demo Aanvragen

Het kan altijd beter

Stilstand is achteruitgang. Daarom luisteren we graag naar onze klanten en blijven we onze oplossingen en service verbeteren. Zo kan Claudia jou helpen bij jouw business. En kunnen we je ook ondersteunen als je tijdelijk extra mankracht nodig hebt. Heb jij nog een idee hoe het beter kan? Laat het ons weten, dan maken we er werk van.

Scherpe prijs

Dat de hoogste kwaliteit niet altijd het hoogste prijskaartje heeft bewijst CUMUS elke dag. We bewijzen dat graag met een vrijblijvende offerte.

De volgende stap: daag ons uit.

Elk bedrijf heeft zijn persoonlijke verwachtingen en wensen. Voor ons de uitdaging om deze waar te maken.
Laat je mailadres achter voor de volgende stap.

    Volg Selena naar de Olympische Spelen

    CUMUS ondersteunt Selena op weg naar Tokyo.

    Partners