Back Office Support

Uit het koffertje van Henk

Henk Roepers, trots medeoprichter van CUMUS en één van de initiators van professionele Back Office Support voor de assurantiemarkt, geniet van het leven. Met de camper op pad, tijd om in de natuur te zijn, remote werken vanaf de mooiste plaatsen en af en toe een lekker stuk fietsen. Dat is wat voor Henk het leven aangenaam maakt.

In gesprek met Henk gaan we in op wat vrijheid voor hem én wat professionele Back Office Support voor klanten betekent.

“Vrijheid is voor mij het allermooiste goed. Het gevoel dat ik krijg door er op uit te trekken. De natuur in. Mooie nieuwe plekken ontdekken en simpelweg buiten zijn. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dit gevoel pas heb sinds mijn koffer wat lichter is geworden.

De koffer metafoor gebruiken we wel vaker. Deze staat symbool voor vrijheid. Voor ontzorging. Voor weten dat er een team van professionals klaar staat om de business goed en zorgvuldig af te handelen. Dat geluk heb ik bij CUMUS met ons eigen team. Hierdoor kan ik zorgeloos genieten van mijn reisavonturen.”

Henk vervolgt met een vergelijking met CUMUS Back Office Support:

“Het vergelijk met onze klanten in de assurantiemarkt is al snel gemaakt. Assurantie-intermediairs zijn in zekere zin allemaal op zoek naar meer vrijheid. En dit gaat niet alleen om het creëren van meer tijd door het uitbesteden van de administratie. Het gaat ook over baas zijn over eigen portefeuille en CRM, en onafhankelijk zijn van serviceproviders. Dat is ook vrijheid.

Daarom is het ook niet onlogisch dat we snel zijn gegroeid met CUMUS Back Office Support. Assurantie-intermediairs vinden het prettig om terug te kunnen vallen op professionals die weten wat ze aan het doen zijn en meedenken met de ongoing business. Dit geeft zekerheid en meer vrijheid om echt te ondernemen. Om meer uit de portefeuille te halen. En dat laatste wordt tegenwoordig steeds belangrijker.

Het grootste compliment? Dat we door veel klanten na een tijdje worden gezien als collega’s en niet meer als extern bedrijf. Dat is voor mij de bevestiging dat de samenwerking is zoals deze moet zijn.”

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!