Academy Nieuwsbrief

Een goed georganiseerde koffer, zodat deze wél eenvoudig dicht kan

Ken je dat? Een constante stroom van e-mails, een overvolle agenda, een overvolle inbox en talloze administratieve taken, die veel van je eisen. Misschien wel té veel.

De reden? Die kunnen we vaak simpel omschrijven: het koffertje zit al snel vol als je alles er klakkeloos in propt.

Maar wat als we je vertelden dat er een manier is om die overvolle koffer te transformeren in meer vrijheid? Dat is precies wat onze workshop ‘Organiseer Vrijheid’ biedt: een kans om je optimaal in te richten, meer te bereiken en stress te verminderen.

Uiteraard zijn wij enthousiast over de workshop, maar dat is minder relevant dan de ervaringen van assurantie intermediairs die het initiatief hebben genomen om deel te nemen aan de workshop. Zo ook Jan de Groot, eigenaar van De Groot Verzekeringen. Jan deelt graag zijn belangrijkste inzicht:

“Door taken in mijn agenda te structureren, focus ik beter. Geen chaotische stapel meer; elke taak heeft nu een specifiek moment. Dat brengt rust en controle in mijn werk. En voor mij werkt dit uitstekend!”

Tijdens de workshop, die wordt geleid door trainer/consultant Janine Oskam, krijg je o.a. inzicht en tools om:

  • Proactief te werken: Leer taken slim te categoriseren en te focussen op wat echt belangrijk is. Weg met de druk van urgente maar niet essentiële taken; je krijgt de controle terug.
  • Efficiënt te plannen: Ontdek de kracht van de ‘Eat That Frog’-methode. Begin je dag met de grootste uitdagingen en zie je productiviteit stijgen.
  • Je inbox te beheersen: Leer strategieën om je inbox te temmen, zodat je niet langer verdrinkt in een zee van e-mails.
  • Een optimaal raamwerk te creëren: Krijg grip op je dag met een duidelijke structuur. Prioriteer taken en ontwikkel een georganiseerde workflow die voor jou werkt.

Voor ons is het belangrijk dat we een blijvende positieve impact creëren bij onze deelnemers. Dit moet niet alleen leiden tot meer succes als ondernemer, maar ook tot een betere workflow én een fijner gevoel.

Just Dalhuisen van Joho Insurances zegt het als volgt:

“De kracht van de workshop zit in de leuke en vlotte presentatie, gecombineerd met concrete tips en voorbeelden om je werkwijze te verbeteren. En het zet je aan tot bewust nadenken over je werkproces en keuzes die je daarin wel of niet maakt.”

Wil jij jouw koffertje ook beter organiseren, zodat deze wél makkelijk dicht kan? Klinkt ‘meer vrijheid’ jou ook als muziek in de oren?

Schrijf je dan vandaag nog in voor onze volgende workshop ‘Organiseer Vrijheid’.

Mocht je niet beschikbaar zijn op één van de geselecteerde data, kies dan voor ‘Alternatieve datum’. Als er voldoende aanmeldingen zijn, proberen we een extra workshop voor je in te plannen.

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!