Back Office Support

De comfortabele BOS brug tussen werk en vrije tijd

Ik sluit mijn ogen. Normaal begint dan direct het malen. Nu, helemaal niets. Alleen het geluid van de zee, de vogels en ver weg een bootje. Mijn hoofd is leeg, en dat voelt verdomd prettig. 

Mijn gezin merkt het ook aan me. Ik kan mijn aandacht er beter bij houden, ben gezelliger en voel me fitter dan de afgelopen jaren. Het is gek om te zeggen, maar het voelt alsof ik voor eerst met een gerust en ontspannen gevoel mijn koffertje kan inpakken.

En dit alles door de BOS-brug.

Het vrije koffertje

We zijn laatst in Thailand geweest. Supergaaf, met zijn allen over zo’n gammele houten brug. Prachtige natuur gezien, daar heb ik echt van genoten. En dat kon ik vroeger niet. Echt genieten doe ik pas sinds het vrije koffertje.

Het leuke van het vrije koffertje is dat ik niet alleen die vervelende drang naar controle niet meer heb, maar dat de kwaliteit van mijn service ook beter is geworden.

Administratief is alles op orde. Hier maak ik mij, sinds ik de keuze heb gemaakt voor professionele Assurantie Back Office Support, niet meer druk om. Lekker! Maar het feit dat ik een volledig onafhankelijk aanbod heb en voldoende tijd kan geven aan het onderhouden van mijn portefeuille heeft mijn business echt een flinke boost gegeven.

Mijn volgende bestemming

Meestal was mijn licht ontspannen gevoel binnen 5 minuten verdwenen na een vakantie. Nu zie ik dat alles netjes is opgevolgd en dat onze portefeuille zelfs groter is geworden. Top!

Stiekem ben ik de volgende reis alweer aan het plannen. Maar niet tegen mijn vrouw zeggen hè. Het is een verrassing!

Wil je een volgende blog lezen over geld verdienen door uitbesteding?
Volg CUMUS via LinkedIn!

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!