Back Office Support

Baas over eigen portefeuille en CRM

Ja, daar staat het koffertje van mijn partner weer

Natuurlijk wil ik baas blijven over mijn eigen portefeuille. Maar mijn klanten willen ook aandacht en die zijn belangrijk voor mij. Daar eet ik van! Maar als ik mijn werk goed wil doen, wanneer moet ik dan die administratie doen?

Het wegloop koffertje

Mijn vrouw zit op de bank, kijkt mij aan en vraagt wanneer we weer eens naar Parijs gaan. Ai, het is al zeker 20 jaar geleden dat we er echt even goed uit zijn geweest. Altijd maar die vervelende administratie en al die extra regels waar je aan moet voldoen. Ieder jaar hetzelfde riedeltje.

Ja, natuurlijk. Service providers, dat is de oplossing. Nou, echt niet!! Dat heb ik bij conculega’s gezien. Dan ben je aan de goden overgeleverd. En niet meer baas over eigen portefeuille, want dan zijn zij de baas!

Natuurlijk begrijp ik dat je moet outsourcen, zeker als ik mijn vrouw nog wil zien. Ik heb al vaker het wegloop koffertje gezien…

De weg naar romantiek in Praag

Het moet toch mogelijk zijn dat je je administratie kunt uitbesteden, zonder dat ze met je portefeuille aan de haal gaan?

Ik weet dat slechts enkele partijen dit doen. Maar ik zie het koffertje alweer staan. Nu is het echt tijd om te bellen.

Natuurlijk zijn ze beschikbaar, want ze willen ons helpen. Ik heb CUMUS maar eens gebeld. Dat is één van die partijen. En zij benadrukte zoveel voordelen, dat ik zei: “Los het maar op, want mijn vrouw loopt bijna bij mij weg”.

Binnen een maand was alles up en running. Ik kan overal zelf nog bij én ik blijf eigen baas over mijn data. Alles loopt over een beveiligde lijn.

Blij dat ik de sores niet meer heb van iemand in dienst. Na Parijs hebben we nu ook Praag gezien. Het was fantastisch!

Het koffertje is nu onze romantische koffer geworden!

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!