AssuPortal Nieuwsbrief

Aplaza-berichten “automatisch” toewijzen aan dossier

Als je gebruik maakt van de Aplaza-module in AssuPortal, weet je waarschijnlijk al dat dit je veel tijd kan besparen.

We hebben nu een extra functionaliteit toegevoegd: het “automatisch” toewijzen van bepaalde Aplaza-documenten aan de dossiers in AssuPortal.

Vaak wil je de documenten die in de map “openstaand” zijn aangeboden, eerst controleren op mogelijke onjuistheden voordat je ze in het dossier opslaat.

Maar er zullen ook documenten zijn die geen controle nodig hebben en die je eigenlijk direct in het dossier wilt plaatsen, en dan ook nog in jouw voorkeursmap!

Als je hiervan gebruik wilt maken, ga dan vanuit het menu naar > Instellingen > Systeem > Tabblad Applicatie-instellingen > Sectie “Aplaza-documenten”.

In de kolom “Soort” zie je alle mogelijke documenten die je van de verzekeraar kunt ontvangen.

In de kolom “Mapnaam” kun je aangeven in welke map je het betreffende document wilt opslaan.

Heb je zelf in AssuPortal al verschillende (sub)dossiermappen aangemaakt, dan kun je dat hier benoemen. Zijn deze mappen nog niet aanwezig, dan zal AssuPortal dat zelf voor je doen.

Nu kunnen de door jou benoemde Aplaza-documenten met de status “verwerken” door ze te selecteren in één keer naar de gekozen dossiermap worden verplaatst.

Maak je nog geen gebruik van Aplaza en vind je het bovenstaande interessant? Neem dan gerust contact op met sales@cumus.nl.

Uitnodiging Relatiedagen 2024

We nodigen je graag uit voor een van onze relatiedagen op 29 mei, 30 mei, of 4 juni.

Het is een open inschrijving dus ook als we elkaar nog niet kennen ben je welkom!