Academy

Voorkom de chaos van een ongeorganiseerde koffer

Zoals jullie weten zijn we groot voorvechter van vrijheid. En nee, wij gaan onszelf echt niet vergelijken met helden als Mandela of Gandhi, maar we proberen ons steentje wel bij te dragen binnen onze sector.

Een mooi voorbeeld is de workshop ‘Organiseer Vrijheid’ die we op 14 september hebben georganiseerd. De naam zegt het al, want tijdens deze workshop nam spreker/trainer Janine Oskam je mee in hoe je meer rust in je hoofd, meer energie in je lijf én meer vrijheid kunt organiseren.

Uiteraard zijn wij enthousiast over de workshop, maar dat is minder relevant dan de ervaringen van assurantie intermediairs die het initiatief hebben genomen om deel te nemen aan de workshop.

Zo ook Jan de Groot, eigenaar van De Groot Verzekeringen. Jan deelt graag zijn belangrijkste inzicht:


“Door taken in mijn agenda te structureren, focus ik beter. Geen chaotische stapel meer; elke taak heeft nu een specifiek moment. Dat brengt rust en controle in mijn werk. En voor mij werkt dit uitstekend!”

De belangrijkste inzichten die we hebben gedeeld? We geven er alvast twee prijs:

  • Werk proactief door zo veel mogelijk taken in “belangrijk en niet urgent” te krijgen, zodat je deze kunt inplannen.
  • Eat that frog! Doe je grootste en/of vervelendste taak als eerst (voor je je email checkt).

Wil jij je workflow ook verbeteren en meer vrijheid ervaren? Schrijf je in voor onze volgende workshop “Organiseer Vrijheid” en ontdek de transformatie die ook jij kunt doormaken! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

📆 Onze volgende workshop staat gepland op dinsdag 7 en woensdag 8 november
Aanmelden kan via deze link: https://forms.office.com/r/yLAvWihNAK