Met een glimlach overstappen

Omdat we onze software (al sinds 2012!) in de cloud zetten, kunnen we veilig werken garanderen. Storingen in je IT zijn verleden tijd. Net als de kreet “onze server ligt plat”. Toch begrijpen we goed dat je bij de migratie naar een nieuw softwarepakket bepaalde
zekerheden wilt hebben. Dit zijn de drie meest gestelde vragen:
- Hoe lang zijn we niet bereikbaar?
- Hoe snel zijn mijn medewerkers ingewerkt?
- Hoe ziet jullie after-sales traject eruit?
Op deze vragen (en heel veel andere) hebben wij de antwoorden paraat. We komen er graag voor bij je langs.
Daag ons uit!

Samenwerken

Tijdens en na de migratie is het van groot belang dat de samenwerking optimaal verloopt. Er doemen altijd onverwachte vragen op die snel en correct beantwoord moeten worden. Wij realiseren ons dat als geen ander en staan tijdens jouw migratie 24/7 klaar voor je (ja, dus ook om 3 uur ’s nachts).
Demo Aanvragen

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop

Zo heb je bij ons niet per se Microsoft Windows nodig om met onze oplossingen te kunnen werken. Makkelijk, duidelijke taal en inlevingsvermogen is de feedback die we het vaakst teruggekoppeld krijgen van onze klanten. Net als een snelle en geruisloze inwerkperiode. En het meedenken als er vragen zijn en slimme oplossingen bieden. We maken waar wat we beloven. Daar staan we voor.
Daag ons uit!

Maatwerk

Alhoewel AssuPortal een zeer compleet pakket biedt, kunnen aanpassingen en koppelingen op maat snel gemaakt worden. Een geruststellende gedachte als je specifieke wensen hebt of je graag buiten de gebaande paden begeeft.
Demo Aanvragen

Het kan altijd beter

Stilstand is achteruitgang. Daarom luisteren we graag naar onze klanten en blijven we onze oplossingen en service verbeteren. Zo kan Claudia jou helpen bij jouw business. En kunnen we je ook ondersteunen als je tijdelijk extra mankracht nodig hebt. Heb jij nog een idee hoe het beter kan? Laat het ons weten, dan maken we er werk van.

Scherpe prijs

Dat de hoogste kwaliteit niet altijd het hoogste prijskaartje heeft bewijst CUMUS elke dag. We bewijzen dat graag met een vrijblijvende offerte.

De volgende stap: daag ons uit.

Elk bedrijf heeft zijn persoonlijke verwachtingen en wensen. Voor ons de uitdaging om deze waar te maken.
Laat je mailadres achter voor de volgende stap.

    Partners