Cloudoplossingen zijn er in overvloed. Maar hoe vind je die ene die betrouwbaar én flexibel is? Die gebruiksvriendelijk is én je laat werken waar en wanneer het jou uitkomt? CUMUS AssuPortal biedt het hele pakket en nog veel meer. Het feit dat vele bedrijven de overstap al maakten, bewijst dat het met die betrouwbaarheid ook wel goed zit. Ben jij al zo ver?

De voordelen in het kort:

  • Locatieafhankelijk werken vanuit elk device (ook je smartphone)
  • Meerdere portefeuilles registreren in één omgeving (relatiegroepen)
  • Digitaal dossier met Drag & Drop functionaliteit
  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke navigatie
  • Eenvoudige rapportages en ruime exportmogelijkheden
  • Digitale polismap voor je klant met de Klant App

Veilig werken waar en wanneer het jou uitkomt? CUMUS AssuPortal is de cloudvriendelijke oplossing waar steeds meer bedrijven voor kiezen. Hieronder lees je hoe het ze bevalt. Als je het formulier hiernaast invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie? Bekijk dan deze pagina.

Ook toe aan AssuPortal?

Vul de velden hieronder in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

Naam(Vereist)

Daniël

“Ik ben vorig jaar voor mezelf begonnen. Ik kon dus wel wat hulp gebruiken, niet te duur maar wel met meegroei-opties. AssuPortal is die flexibele partner.”

Ronald

“In mijn business draait het allemaal om betrouwbaarheid. Ik ben lang op zoek geweest naar een betrouwbare software partij zodat ik de beloften aan mijn klant kan nakomen. Sinds ik met AssuPortal werk, heb ik die garantie.”

Cees

“We hebben meerdere diensten uitbesteed aan CUMUS. Daardoor kunnen wij ons focussen op klantcontact. The best of both worlds dus.”

Onze Business Partners