Ontmoet Mallory, financieel administratief medewerker

Hoi, ik ben Mallory, 23 jaar oud en studeer momenteel geneeskunde. Ik ben in april gestart als financieel administratief medewerker bij CUMUS. Hiervoor ben ik ongeveer een jaar lang werkzaam geweest als medisch administratief medewerker bij een medisch adviesbureau voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ik hou ervan om secuur en nauwkeurig te werk te gaan. Administratieve werkzaamheden sluiten hier goed bij aan. Door mijn eerdere ervaring met het communiceren met tussenpersonen en klant-verzekerden, leek het mij leuk om bij CUMUS verder administratief werk te doen en tussenpersonen te helpen.

Verder hou ik van sporten en muziek maken. Vaak kun je mij in de sportschool vinden, ik hou van krachttraining. Ook vind ik het erg leuk om (bas)gitaar en piano te spelen.

CUMUS biedt de flexibiliteit aan die ik zoek. De collega’s zijn erg leuk, het is een kleine groep waar je jezelf kan zijn. Ik heb erg veel zin in de ervaring die ik op ga doen bij CUMUS!

Ben je toe aan Back Office Support? Klik dan hier of neem contact met ons op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *