Ontmoet Patricia, Financieel administratief medewerker bij CUMUS

Hi, graag stel ik mezelf even kort voor. Mijn naam is Patricia Stomphorst. Ik kan echt genieten van leuke dingen doen met mijn gezin. Reizen vind ik leuk en ook lekker ontspannen wandelen met de hond. De afgelopen 17 jaar heb ik gewerkt bij Albert Heijn. Hierbij heb ik verschillende functies bekleed van caissière tot Assistent Supermarktmanager. Sinds 5 september 2022 ben ik Financieel administratief medewerker bij CUMUS. Dit houdt in dat ik binnen CUMUS vooral voor de Back Office Support werk. Ik zorg ervoor dat de financiële administratie van onze klanten helder en bijgewerkt is. Ik heb voor een nieuw vakgebied gekozen omdat verandering van spijs doet leven. Na 17 jaar detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil nu een duidelijke meerwaarde kunnen leveren achter de schermen. Vanuit mijn familie heb ik een affiniteit met verzekeringen. Deze functie was alleen daarom al perfect voor mij. Verder biedt CUMUS een duidelijk en diepgaand pakket aan haar klanten die mij veel handvatten biedt om mee te werken.