Selena Piek – Op naar Tokio!

Hallo allemaal,

Ik wil graag beginnen met nieuws. Goed nieuws uiteraard, want ik heb mezelf weten te kwalificeren voor Tokyo 2020. Na een zeer stressvol jaar vol onzekerheden is het dan toch gelukt mijzelf te plaatsen in het gemengd dubbel en dames dubbel. Een prestatie waar ik heel erg trots op ben en die lange tijd niet vanzelfsprekend was. Na de Olympische spelen van 2016 ben ik in een diep dal terecht gekomen. Een langslepende blessure, een trainerswissel, het verliezen van mijn inkomen en een dubbelpartner die stopte met badminton zorgden voor een hele ongelukkige tijd. Gelukkig heb ik deze tijd achter mij kunnen laten door middel van lieve vrienden en familie die een fijn vangnet vormen. Nu 5 jaar verder, en een volle rugzak rijker kijk ik met trots terug op deze periode. We hebben het toch maar weer geflikt. En met we bedoel ik ook jullie. Bedankt CUMUS voor het vertrouwen en onvoorwaardelijke steun in mijn weg naar Tokyo toe. Ik blijf jullie op de hoogte houden via deze nieuwsbrief en hoop de volgende keer nog meer goed nieuws te kunnen brengen.

Warme sportieve groet,
Selena

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *