Leann

Hoe gaat het nu met mij? 

Ik ben nu al 4 maanden stagiaire bij het bedrijf CUMUS. Het is een leuk en klein bedrijf. Ik begin het werk steeds meer te begrijpen. Het werk dat ik verricht is heel erg gevarieerd. Ik vind dat heel erg fijn. Ik doe van alles; denk daarbij aan: het opnemen van de telefoon, het vervaardigen van de nieuwsbrief, het beheren van de agenda’s enz. Daarnaast krijg ik ook hulp bij het notuleren, want dat is niet mijn sterkste punt. Ik moet regelmatig notuleren en daarom begint het nu wat makkelijk te worden. Mijn stagebegeleider is ook zo lief en behulpzaam om mij wat tips mee te geven.

Ik vind het erg leuk om de nieuwsbrief te maken. Ik hou er ook van om mijn stagebegeleider te helpen. Ik heb nog een lange weg te gaan en ik weet dat ik alle hulp krijg om deze weg met succes af te leggen.