Claudia

Geweldig dat wij een nieuwe samenwerking kunnen aankondigen.

Claudia helpt jou graag met jouw business maar beter vertelt ze dit zelf 😉

Claudia Voogt helpt ondernemers om leukere klanten te krijgen, meer winst te maken en makkelijker te ondernemen. Claudia combineert hierbij haar vakkennis, creativiteit en 22+ jaar ervaring als voormalig Erkend Financieel Adviseur. “Standaard” is een woord wat haar niet past, ze gaat voor lef, plezier en onderscheidend zijn. Weg van de standaardmeute. Claudia is een inspirerend voorbeeld van hoe je uit de waan van de dag kunt stappen en veel méér uit je business haalt als je uit je comfortzone durft te gaan.

In het dagelijks leven geniet Claudia van haar vrije tijd, gezin en het ondernemerschap als businessmentor.

Claudia heeft ook een e-book geschreven, hierin lees je onder andere:

  • Waarom een hogere omzet tot gedoe kan leiden
  • Wat het gevaar is van veel zelf doen
  • Hoe je je businesskillers kunt aanpakken

Klik hier om dit boek te downloaden