Terugblik

Wat brengt 2021 ons? Eerst een terugblik naar 2020

EDVgroep wordt CUMUS

Een naamsverandering gekoppeld aan een andere kijk op onze dienstverlening. Van het eerste cloud systeemhuis veranderen wij steeds meer in een totaal aanbieder voor het financieel intermediair. Natuurlijk met de nodige focus op Assuportal, onze solide basis waar dagelijks ongelofelijk veel data in omgaat.

De introductie van C-Profile

Een portal bedoeld om direct en op het juiste moment in actie te komen bij en met jouw klant. Meer lezen? Ga naar cumus.nl

Elements

Medio 2020 konden wij met trots melden dat wij ook reseller zijn geworden van Elements van Faster Forward. Hiermee hebben wij voor de meer op hypotheken georiënteerde klanten een mooie oplossing in huis. Meer informatie is uiteraard op onze website te vinden

CUMUS Intermediairs Diensten

In het laatste kwartaal introduceerden wij deze service, bedoeld om de administratieve handelingen zoveel mogelijk bij jou weg te halen zodat er voor jou meer tijd overblijft voor klant-contact. Begonnen werd met de prolongatie maar ons aanbod breidt snel uit. Ondanks de korte periode waarmee we met deze dienst actief zijn is het succes nu al aangetoond.

Natuurlijk is dit niet alles. Voor 2021 hebben wij wederom de nodige plannen. Hou daarom onze berichtgeving in de gaten.