Introductie Leann Babel

Sinds half oktober loopt Leann Babel stage bij CUMUS.

 “Ik ben Leann Babel en ik ben 22 jaar. Ik volg de opleiding managementassistente niveau 4 op het ROC van Amsterdam Westpoort. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat deze richting heel veel deuren voor mij open maakt. Ik wil heel graag doorgroeien in het administratief gedeelte en tevens ook doorgroeien binnen het bedrijf waar ik stage loop.”

Ik loop namelijk stage bij CUMUS. Mijn keuze hiervoor is dat dit bedrijf mij op weg kan helpen met naar mijn doelen omtrent managementassistente. En verder biedt het bedrijf ook verschillende administratieve taken dat mij enorm aanspreekt.
Binnen het bedrijf heb ik de functie als managementassistente. Ik hou mij namelijk dan meer bezig met het sociale media, afspraken maken enz.

Leann, veel succes met je stage bij CUMUS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *