CUMUS Intermediairsdiensten

De nieuwe service: CUMUS Intermediairsdiensten

CUMUS Intermediairsdiensten is een nieuw onderdeel van EDV Groep BV en verzorgt professionele service in de vorm van administratieve ondersteuning aan het Intermediair. Denk hierbij aan het verwerken van de maandelijkse prolongatie (met of zonder ADN) of het verwerken van polismutaties.

CUMUS Intermediairsdiensten treedt op als onafhankelijk service provider.
Er zijn dan ook voor deze diensten geen eisen met betrekking tot overvoer van (een deel van) je portefeuille. Na de start van de pilots met Assuportal is door de wisselwerking met deze assurantiekantoren een mooie basis gelegd voor de administratieve ondersteuning.

CUMUS Intermediairsdiensten ontzorgt!
Wij nemen graag een deel van de administratieve werkzaamheden van je over, zodat er meer tijd vrijkomt om de andere belangrijke aandachtspunten van je vak te kunnen uitoefenen. Ook bij een tijdelijk tekort aan capaciteit kunnen we helpen.  Heb je interesse?
Neem dan contact op met Lydia van Heesen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *