CUMUS levert Elements

CUMUS levert Elements

U kent ons al jaren (v/h onder de naam EDV Groep) als vernieuwende speler in de markt van leveranciers van oplossingen voor de tussenpersoon. Al vanaf de start uniek vanwege de keuze om alleen producten aan te bieden die 100% in de cloud draaien. Immers, wij staan voor 24/7 beschikbaarheid waar ook ter wereld.

Ons bekendste product is ongetwijfeld AssuPortal, een platform wat ruim ingezet wordt door onze huidige relaties. Meer informatie over dit product vindt u hier.Informatie

Daar waar AssuPortal zich vooral richt op assurantiekantoren die voornamelijk schade producten bieden ontstond er zowel bij ons, maar ook bij onze klanten, de behoefte om ook oplossingen te bieden aan kantoren die naast schade producten ook hypotheken aanbieden, inclusief de bijbehorende workflows en email integratie

Onze zoektocht bracht ons bij Faster Forward, leverancier van het eveneens bekende Elements. Volledig in de Cloud en door gebruikers hoog gewaardeerd. 

Vanaf nu kunt u derhalve via CUMUS ook deze oplossing afnemen, waarbij wij garant staan voor een goede aftersales en opleiding, zoals u dat van ons bekend bent.

Weer een nieuwe telg aan onze lijst van innovatieve cloudoplossingen.

Wij denken met deze keuze een mooie toevoeging aan onze oplossingen te bieden en vanaf vandaag kunt u Elements bij ons bestellen. Wij verzorgen de implementatie, de opleiding en support. 

Voor informatie verwijzen wij u graag naar onze contactpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *