Cumus ondersteunt Selena op weg naar Tokyo

Hallo allemaal, ik ga jullie de komende tijd op de hoogte houden van mijn kwalificatie traject naar de Olympische spelen in Tokyo. Mijn specialiteit ligt in het dubbelspel dus ik ben voornamelijk actief in het Gemengd en Dames dubbel.

Nadat ik op mijn 15e het ouderlijk huis in Weesp had verlaten, om fulltime op Papendal te gaan wonen & trainen, heb ik vele mooie successen gekend. Een absoluut hoogtepunt was mijn deelname aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro in 2016 waar ik een mooie 5e plek behaald heb.

 Op dit moment is mijn doel en ticket voor Tokyo 2020. Om dit te behalen is een plaats bij de beste 13 op de wereldranglijst  vereist. Een hele opgave, maar geen onmogelijke. Om dit te kunnen halen speel ik nu toernooien over de hele wereld.

Ik ben blij dat Cumus mijn weg naar Tokyo ondersteund en zal jullie de komende tijd een kijkje geven in mijn (topsport) wereld. En natuurlijk op de hoogte houden van mijn belevenissen en resultaten. 

Groet Selena 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *